GASTENBOEK LES OLIVES

"We beleefden een heel leuke vakantieweek. De woning is ruim, aangenaam en praktisch ingericht. De info en de lektuur, alles is voorhanden. Leuk om elke dag buiten te kunnen eten, luieren in de schaduw onder de bomen en af en toe te verfrissen in het zwembad. We houden er mooie herinneringen aan over."
Christine en Andre, juli 2017

"Het was een fantastische week met goed weer, mooie tochten en als kers op de taart de beklimming van de Mont Ventoux. We hebben er allemaal erg van genoten, mede door het prachtige huis en het heerlijke zwembad."
Marco en Alex, juni 2017

"Het was weer prima toeven in jullie mooie huis!!"
Eric, Flore en kinderen, okt. 2015

"We hebben vandaag een rustig rondje gedaan over de Madeleine. Het is prima weer en we zijn zeer content over de accommodatie. We genieten."
'Bende van Wim', sept. 2015

"We hebben genoten van alles om ons heen. Fijn huis. Alles prima. Bedankt voor jullie gastvrijheid!"
Ada, Wil en kids, aug. 2015

"Maandag hebben we de berg beklommen. Super geweest. Genoten van jullie huis!"
Marianne en Gertjan, mei 2015

"We hebben een geweldige week gehad in Les Olives, Voisin en Voisine met familie en vrienden. Verjaardag gevierd, gefietst, gegeten en veel gelachten. En dat alles in een geweldige omgeving."
Hans en Astrid, juni 2013

"Kortom, het huis is een heerlijk plekje voor levensgenieters en fietsers om de streek ten volle te benutten. Onze dank is groot!"
fam. Bruin, fam. Smulders, fam. Capello, Gert en Arnold, mei 2013

"Na drie jaren wederom mogen genieten van jullie geweldige huis. Dit keer met 10 mensen met allemaal andere wensen! Geen enkele wanklank en dat wil wat zeggen anno 2012."
Maarten, Chantal, Fenne, Ruud, Arie, Lies en kinderen, okt. 2012

"Wat een fantastische plaats om een gezellige villa te hebben. Als fietsclub hebben we ongelooflijk genoten van de schitterende ligging. Hartelijk dank voor de vlotte afhandeling en hopenlijk tot nog eens."
Puurs-cycling, sept. 2012

 

ARRANGEMENTEN

Les Olives verzorgt ook arrangementen. Het gebied rond de Mont Ventoux, architectuur, landschap, historie en natuurlijk de franse keuken en wijnen zijn daarin altijd belangrijke ingrediënten.

Voorbeelden van programma's die we ontwikkeld hebben zijn:

- 'Zien door tekenen', een teken-trainingsprogramma voor professionals
- 'Ventoux Experience', een volledig verzorgde fietsvierdaagse
- masterclasses voor  designopleidingen