Altijd al eens een col uit de ronde van Frankrijk willen bedwingen?

Vijf jaren heeft Les Olives de Ventoux Experience georganiseerd.
Voor de deelnemers bieden wij een volledig verzorgd en sportief programma van vier dagen in het zuiden van Frankrijk. Na twee schitterende toertochten wordt op de derde dag de vermaarde Mont Ventoux beklommen. Aan liefhebbers bieden we de mogelijkheid om Cinglé te worden door de berg driemaal op één dag te beklimmen. Sportiviteit, franse sferen en gezelligheid gaan hand in hand. Naast het fietsen genieten we ook van de andere aantrekkelijke kanten van de provence. We lunchen op dorpspleintjes onder de platanen, we hebben tijd om de omgeving te verkennen en we genieten van het eten en de wijnen.

Een Ventoux Experience arrangement omvat:
. 2 dagen begeleide toertochten in de omgeving
. 1 dag eenmaal of drie maal begeleide bekliming Mont Ventoux
. 4 nachten verblijf op basis van 2-peroons kamers
. ontbijt, lunch, diner en barbecue
. wijnproeverij
. inschrijving Club des Cinglés du Mont Ventoux


Training
Om aan de Ventoux Experience te kunnen deelnemen is het noodzakelijk dat je goed getraind bent. Onze ervaring is dat een gedegen voorbereiding bestaat uit: drie maanden training met minimaal drie fietstrainingen per week, bijv. 2x per week spinnen en 1x per week wegtraining. 
Flowpoint uit Breda heeft de afgelopen jaren met succes een Ventoux trainingsprogramma verzorgd. Voor onze deelnemers biedt zij een speciaal trainingsarrangement.

 

Voor informatie en voorwaarden mail naar: info@lesolives.nl

Voor alle deelnemers is er een uniek Ventoux Experience wielershirt, steeds uitstekend voor ons verzorgd door Van Ruttten Promotion.